Поїздка до Львова

2018-11-05

/Files/photogallery/1136/IMG-4ed2451d2aab184117b40ab37502eba2-V.jpg

З 31 жовтня по 02 листопада Русін Богдан активний учасник учнівського самоврядування Володарського району, вихованець КЗ «Володарський районний центр творчості дітей та юнацтва» разом з учасниками з усієї області зібралися в культурній столиці України для проведення осіннього збору Обласної ради дітей Київщини, спільно з учнівським парламентом міста Львова, який проходив під девізом "Пригоди там, де ми є!" На дітей чекав захоплюючий квест площею Ринок, який підготували члени Учнівського парламенту Сихівського району. Де учасники змогли відкрити для себе цікаві місця в центрі міста, відвідали пізнавальну екскурсію підземеллям Гарнізонного храму та прогулялись вечірнім Львовом.

На наступний день Учнівський парламент закладу середньої освіти I-III ступенів №3 радо привітав делегацію Київщини, подарувавши запальні флешмоби, чудові пісні та пізнавальні дискусі їміж лідерами учнівського самоврядування.

Не менш теплий прийом чекав у Львівському ліцеї № 93. Учні закладу з радістю поділилися своїми успіхами та ідеями, провели цікав уекскурсію в музеї-криївці воїнів УПА на базі свого навчального закладу, розповіли про структуру їхнього парламенту. Також цього дня лідери Київщини відвідали реконструкцію листопадових боїв 1918 року на площі Ринок, та навіть дати інтерв’ю для одного з державних каналів!

Третій день був надзвичайно відповідальним для дітей, адже на них у Львівській міській раді чекала конференція «Лідерський рух Київщини та міста Лева: ідеї, проекти, успіхи», де учні обох областей презентували діяльність та можливості їхніх парламентів.

Осіння школа лідерів подарувала багато знайомств та нових задумів для подальшої роботи. Поїздка подарувала не лише яскраві емоції, а й справжніх друзів!

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi