Свято Весни

2018-03-26

/Files/photogallery/1124/IMG_0706.JPG

Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі відзначається жіноче свято – 8 березня. Недарма, мабуть, святкуємо ми жіночий день саме навесні. Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди, але приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу і наші почуття.

Вихованці гуртка «АБВГДейка» КЗ «Володарський районний центр творчості дітей та юнацтва» також підготували святковий концерт. Де дітки розповідали вірші про лагідні та ніжні руки мами та бабусі. Вітали традиційним українським хороводом Весну, у рухах танців була показана турбота і повага до батьків. У піснях відчувалася любов і повага до жінки, а також виконали молитву за здоров’я мами. На завершення свята вихованці гуртка подарували невеличкі букетики всім присутнім жінкам в залі виготовлені своїми руками під керівництвом свого керівника гуртка С.М. Загребельної.

До всіх присутніх зі словами вітання звернувся директор позашкільної освіти П.С. Братченко, щиро вітав жіночу половину зі святом весни і бажав гарного весняного настрою.

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi