Таланти твої, Володащино!

2018-06-05

/Files/photogallery/1132/IMG_1812.JPG

Першого літнього дня у Міжнародний день захисту дітей у районному будинку культури відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження обдарованих дітей «Таланти твої, Володарщино!».

Понад 50 дітей району були нагороджені грамотами та грошовими преміями. Це переможці та призери обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін та обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, міжнародних та всеукраїнських пісенних та хореографічних конкурсах, спортивних змаганнях.

Схвильовано та гордо піднімалися на сцену діти, які вже вписали свою сторінку в історію Володарщини своєю маленькою перемогою. На святі талановиту молодь району вітали Кузьменко Володимир Михайлович, голова Володарської районної ради, Пентелейчук Андрій Вячеславович, в.о. голови Володарської райдержадміністрації, Рафальська Валентина Леонідівна, начальник відділу освіти Володарської райдержадміністрації, Жук Андрій Петрович, завідувач сектору молоді та спорту Володарської райдержадміністрації, Веряскіна Людмила Василівна, помічник народного депутата Гудзенка В.І.

Гарний настрій заходу створювали: маленькі випускники ДНЗ «Пізнайко» та вихованці вокального гуртка, танцювальної студії «MAXIMUM», гуртка «Конструювання і моделювання одягу» КЗ «Володарський районний центр творчості дітей та юнацтва». Після завершення концертної програми усі діти, присутні на святі, мали змогу поласувати смачним морозивом та взяти участь у безкоштовній, безпрограшній лотереї і отримати приємні призи. Морозивом пригощали представники благодійного фонду «Фортеця».

Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi